Friday, October 1, 2010

BoLing CentRe n City Star(CS)...!!

29hb sept, aQ, yazid & khalid pergi jalan2 ke tempat yang aku sebut macam kat atas tu.. kitorang men boling dekat tempat tu 10LE untuk 1st game then game seterunya tambah 8LE. kami main 2 games ahh nak bagi puas hati .. and 4 sure konfom sangat ah aku yang MENANG!! dorang berdua ni nampak hebat tapi, tin kosong jak..(jgn marah ahh ). ehe. nie ahh rsult kami men aritu. judge ahh sendiri ahh..=)


yg ni dia ikut no. klo nak main so, 1:khalid 2nd: aQ 3rd : yazid
then after sudah habis main 2 games tu kami gerak ke CS pulak. sampai jak sana kami xtau apa nak buat. aha. sungguh TERUK!! jalan2 yang xda arah tujuan .. tapi, suddenly pulak khalid lapar then kami pegi foodcourt makan KFC. aku tu actually xnak makan sangatpun tapi, kesian ahh member makan sorang2 xbestlahkan.. so, order juga ahh as usual aku makan xabes gi nie. eheeeeee..

after dari CS kami jalan2 sekitar dekat rumah sabah nak cari jus mangga! honestly,jus mangga ahh yang buat aku teringat mesir ni. di sabah xpnah lagi rasa jus mangga sesedap di mesir. ehe.. itu jelah yang aku rindu pasal mesir ni.sedihnya kami xjumpapun kedai jual jus tu. aku lupa sudah di mana ni. dengan hampa & penat kamipun balik rumah sabah..

sampai jak rumah sabah aku terus dengan sepantas kilatnya naik ke atas (cc) .ngee~~ aku xtahu ahh kenapa aku sekarng nak sangat on9. mungkin sebab tunggu sum1 2 be on9.. ngee~~ xmalu eh! aha. xkesahpun sebab memang itulah sebab utama dia. ekeke.then bila dah penat on9 akupun
outt~~..zzzzzz
=)

4 comments:

Rohani said...

bgus..bgus..bgus...smntara msih kaya kn.. lpas tu dgrlh nnt dia kol "bnkinnnnn..plz..."...

Joie Joe said...

ahaha... skadar hilangkan boring jak bha mmyQ!.. neway tggu mmy bankin jgk ni

Rohani said...

nk ilangkn boring, bwa bc quran, brzikir kh.. xda guna duit lngsung..ada jln mudah x d guna..alasan jak tu..
insyaAllah..tunggu ada rezeki k..

Joie Joe said...

ehm.. yelah my.. jgn lupa bankin ehe..
sy rsu sgt psal ana ni.. ntah npa..

Post a Comment

Newer Posts Older Posts